Stor og inspirerende kødafdeling

Stor og inspirerende kødafdeling

Vil vil være byens største kødbørs målt på varianter. Både i og uden for grill-sæson. Kom ned i butikken og lad dig inspirere til madplanen derhjemme. Har du ikke sådan en? Så finder du stadig en masse lækkerier til aftensbordet i butikken.

Vi meget stolte af vores udbud af fersk kød til dig, der sætter pris på høj kvalitet. Med vores brede sortiment af fersk kød og fjerkræ er du garanteret et stort udvalg, af de mest populære udskæringer af saftigt kød til enhver anledning. Lige fra svinemørbrad til gode bøffer.

Konfirmation, bryllup, havefest eller anden tamtam?

Står du og skal bruge en større mængde kød eller tilbehør, så hiv fat i Uddeler Ronni Madsen eller udfyld vores formular på siden, så kontakter han dig med et godt tilbud.

Oplever du varemangler?

Mangler vi en bestemt vare som du skal hente hos nabobutikken, så tøv ikke med at kontakte os.
Hvis vi kan få varen hjem, så gør vi selvfølgelig det. Viser det sig senere hen at vi ikke kan sælge varen, så fjernes varen selvfølgelig igen. Dette kan være pga. sæsonaktualitet eller manglende kendskab el. interesse fra andre kunder i butikken.

Giv os din feedback

Vi modtager altid feedback såfremt den er konstruktiv. Kontakt uddeler Ronni Madsen eller den afdelingsansvarlige i butikken.

Om forfatteren

Ronni Madsen - Uddeler administrator