Ronni Madsen er manden, der skal vende skuden for Dagli’ Brugsen i Nr. Broby.

Ronni Madsen er manden, der skal vende skuden for Dagli’ Brugsen i Nr. Broby.

Nr. Broby: Han kender allerede mange af kunderne, den nye uddeler i Dagli’Brugsen i Nr. Broby.

For en otte-ni år siden arbejdede Ronni Madsen nemlig som souschef selv samme sted, og efter at have væk nogle år – senest som souschef i Dagli’Brugsen i Brylle – er han nu vendt tilbage. Denne gang med en ekstra stjerne på skulderen som uddeler.

– Jeg har et stærkt tilknytningsforhold til Nr. Broby. Jeg har boet i Sdr. Broby, gået i skole på Pontoppidanskolen og er udlært i brugsen i Allested-Vejle, så det føles virkelig som at vende hjem, siger 37-årige Ronni Madsen.

– Jeg har en særlig forkærlighed for den her butik, og jeg glæder mig til arbejdet. Jeg er allerede blevet taget rigtig godt imod både af kunder og personale, siger han.

Det kan være hårdt at drive købmandsbutik i de små lokalsamfund, og også Dagli’Brugsen i Nr. Broby har udfordringer.

– De seneste år har vi tabt markedsandele, så for mig gælder det om, at vi skal have vendt kurven, for det er virkelig vigtigt, at vi også har en butik her i fremtiden. Mit hjerte banker for, at Nr. Broby skal have en Dagli’Brugs mange år ind i fremtiden, siger han og understreger, at der skal arbejdes på at gøre butikken mere synlig i lokalsamfundet.

Læs hele artiklen på Ugeavisen her

Om forfatteren

Ronni Madsen - Uddeler administrator